Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

 

      Προσωρινός πίνακας μορίων υποψηφίων επιμορφωτών στο πλαίσιο των πράξεων "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Η/ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ".

 Το Συντονιστικό Συμβούλιο του 2ου Π.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την υπ? αρίθμ. 5/12-03-2014 Πράξη του, μετά την εξέταση και μοριοδότηση, βάση του ΦΕΚ3347/τ.Β΄/14-02-2012, των φακέλων των υποψήφιων επιμορφωτών στα πλαίσια της Πράξης «Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές ανάγκες», ανακοινώνει τον προσωρινό πίνακα κατάταξης των επιμορφωτών.

Ενστάσεις δύνανται να υποβάλουν οι υποψήφιοι επιμορφωτές εντός τριών εργάσιμων ημερών, δηλαδή από τις 13 έως τις 17 Μαρτίου 2014, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με φαξ στο 2310-207654 είτε παραδίδοντας την ένστασή τους αυτοπροσώπως στην Γραμματεία του 2ου Π.Ε.Κ.

Μετά την εξέταση των ενστάσεων, θα ανακοινωθεί το οριστικό Μητρώο των επιμορφωτών ανά θεματική ενότητα στην ιστοσελίδα του 2ου Π.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης.

 

Περιγραφή αρχείου

 

Προσωρινό Μητρώο Επιμορφωτών

 PDF